Tuesday, 30 March 2010

video gelak-gelak

Assalamualaikum..

Bertemu kita lagi.. kan Qaireen janji nak upload video.. nih la dia.. tgk ya.. tgk tau.. ngengengeee.... video malam aktiviti hujung minggu.. tue gelak malu sebab Cik Una kata Qaireen comel dan dia pun buat muka comel.. ngeee....

Seperti biasa pesanan penaja : Sila slow kan volume speaker anda..(takut terkejut nanti)..ngeee dan.. bawak2 bersabar.. :)
video

ok..tuh ja..stay comel semua.. ngengenge...

p/s : kalau video lambat and tak leh view plis report k.. rasanya file tuh besar, so nak kena compress dulu..apa pun, report la ya... tq -Umi-

daaaa...

Qaireen
by Umi

Monday, 29 March 2010

Aktiviti Hujung Minggu

Assalamualaikum semua..

Semua sehat tak? Apa aktiviti Auntie2, Uncle2, Kakak2 dan Abang2 kat luar sana? Hujung minggu Qaireen bosan sket la.. Abah tak da.. pegi kursus, Kak Aina pun takda.. tapi Umi tetap ada.. so, Qaireen dengan Umi buat la aktiviti menghias diri dan ber posing.. :) Oh ya..Cik Apiz ikut lari2 marathon kan?..Tok kata Cik Apiz dpt medal...tahniah.. :) leh la kita lari2 kat padang nanti.. yeay...

ok.. back to bisnes..Mula-mula waktu petang, pakai tudung ala-ala makcik nak pi pasar.. :)


senyum.. :)

makin bulat muka Qaireen nih ..ngeeee

Waktu malamnya pula, di sebabkan astro no services ... aktiviti hias diri lagi :) ngeee... tapi kali nih tudung bentuk lain plak.ngeee... Qaireen memang suka main dengan kain lampin.. lembut jaa...
tersipu-sipu malu sebab Cik Una kata comel.. alahai.. malu laaa...



Semua org kata comel.. Qaireen pun nak tgk la rupa yang comel nih.. ngeee..




comel ke tak? comel ke tak...? comel laaaa

ok..confirm comel..

eheh..itu je la aktiviti Qaireen.. menghias diri dan ber posing.. 1 2 3 ..:)..oh ya, nanti Qaireen mminta tolong Umi upload video ya.. :)

take care.. daaaa

Qaireen
by Umi

Friday, 19 March 2010

Hot FM Big Jam

Assalamualaikum semuaa... hyee...

Selamat hari jumaat .. Hari tue ada Hot FM Big Jam dekat Penang, 6 Mac kalau tak silap la..jadi Abah bawak la pi tgk2 crowd kat situ.. tapi Qaireen pegi malam sebelum konsert.. diorang ada bt sound check..Abah tak mau bawak time konsert sebab mesti ramai org.. lagipun budak kecik tak pi konsert la.. esh esh esh.. sambil2 tgk crowd leh la tgk2 suasana malam Penang.. bukan selalu leh jalan malam kat Tanjung nih.. ngengengee...gi Tesco malam2 leh la.. kan?

Konsert tue kat Esplanade Padang Kota, dekat Majlis Perbandaran Pulau Pinang.. tapi malam tue MPPP tue yang nampak cantik sebab byk lampu.. Qaireen memang suka lampu.. (ampu..ampu..ampu...- lampu la tue )... tmpt konsert suram2 ja..ngenge..Malam tue ada Stacy, ada kumpulan rock.. tak tau sapa.. ada sikit2 ja artis.. tapi bley la..ngengee.. tapi yang tak percaya tuh.. ada family nih siap berkelah lagi kat situ...wah.. ngengengee.. tak sakit telinga ka dengar muzik kuat tu? ngengee..

MPPP.. ampu..ampu..

pentas dari jauh..huuuuuu

nih sebenarnya salah satu cara Qaireen posing.. :)

ok...daaaaa

Qaireen
by Umi

Tuesday, 16 March 2010

Mom & Baby Look-Alike

Assalamualaikum semua..hye

Sementara tunggu video baru nak upload sebab yang bawah tue tak leh tgk .. Qaireen ceta benda lain dulu la ya.. =) Umi dan Qaireen nak masuk contest nih.. Mom & Baby Look-Alike..ok tak? ngengengee...agak2 look alike tak kami nih? ngengengee.baju pun dah sama tue.. :) cuma Qaireen tak pakai tudung.

teeetttttttt..... tue angan2 ja.. bley ja nak hantar pic untuk contest..tapi contest tuh kat Mid Valley minggu depan..kalau terpilih cmn?. jauh tue nak pegi...kalau menang tak pa gak kan.. ngengenge.. =) tak pa la.. bagi peluang kat org lain dulu.. Lain kali kalau dia buat kat penang, kita ikut ya Umi.. :) Korang semua leh la jadi penyokong kami.. yeay.. terima kaseyyy...

daaaa....

Qaireen
by Umi

Monday, 15 March 2010

No No No

Assalamualaikum..hye semua..

Sehat tak? cmn hari cuti ?ok tak? Qaireen ok ja..walaupun Abah tak da..tapi ada kak aina, tapi hujung minggu ja la.. nih dia da balik..tapi Umi tetap ada..ngengenge.. kali nih Qaireen bagi video.. tak tau la bley view ka tak? test dulu la ya.. tapi sebelum klik play.. make sure sound tuh bagi slow sikit..ngengenge..takut terkejut nanti..sebab suara umi yang terlebih nyaring dari suara Qaireen nih.. ngengengee...masa nih baru nak belajar words sikit2... api (tapi), no no no, andi (mandi), jahtoh (jatuh)..apa lagi ya.. tgk la yaa..ngeee...daaaa....enjoy..

video

nak sambung tidur la...

daaaaa

Qaireen
by umi

Saturday, 13 March 2010

Hari yang ceria..

Assalamualaikum semua..hye..

nih gambar baru bangun tidur..tidor petang sebenarnya.. ngeengeengee.. terus umi suh posing 1 2 3.. nih la hasilnya.. (syuttt....sebenarnya umi pancing tak mau qaireen nangis mintak susu..hehehe)


nampak tak mata yang baru bangun tue..? :)

Umi kata, kalau Qaireen tidur cukup waktu siang, Qaireen akan bangun dengan ceria dan tak banyak ragam..kalau tak cukup..confirm la nak ni nak tu..ngeeengee...ok.. selamat merehatkan badan di hujung minggu..

Oh ya..Abah Qaireen pegi kursus kat Sabak Bernam. Lama gak, 14hb sampai 17hb.. Abah bawak keta bebaik ya..Kalau ngantuk rehat la dulu..basuh2 muka baru sambung perjalanan..Take care Abah..

Daaaa...

Qaireen
by Umi

Wednesday, 10 March 2010

ngantuk tapi....

Assalamualaikum semua..

Semua sehat tak? bagusss...Qaireen pun sehat..ngeengeee...semua dah makan? wah..mcm cikgu plak qaireen nih kan.. yaa..hari nih Qaireen nak ceta pasal umi yang membalas dendam dengan Qaireen.. nak tau apa umi buat? huhuh.. Umi taknak tidorkan qaireen..

Qaireen tgk Auntie Lin main2 hp dia

Mula2 panjat atas perut Umi..hiahkk...

tapi Umi buat tak tau jaaa...Qaireen minta belas kasihan Auntie Lin untuk kejut kan Umi..pleaseeee...


Auntie Lin buat tak tau ja..kecewa...Mcmana nih...

Aduh...geramnyaaa...

Umi tolong la.. ngantuk nih..Umiiiiiiii...

Ngintai cikittt.....Ala.. Umi tak bukak mata pun..

Tak larat laaa...rehat dulu laaa...huhuhu..Oh Umi..

fikir..fikir..fikir lagi..

Tapi..Umi tak mau bangun gak.. huhuh..

Akhirnya Qaireen tak ngantuk dah...

Lepas Qaireen nak turun ja katil tuh, Umi terus amik Qaireen bagi susu... Nak bagi tidur la tuh.. Tapi kali nih..Qaireen tak ngantuk dah..dah abis susu.. Qaireen terus pi main..ngengenge...Tapi main tak lama.. Qaireen memang ngantuk.. Kejap ja baring atas buaian tuh..dah tidur..ngengenge...ZzzzzzzZZzz

Bye
Qaireen
by Umi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...